korppi

Etusivu

Johdanto

Arvostamme suuresti mikäli tapahtumaan osallistuneet täyttävät palautelomakkeen. Kuvia ja videoita tapahtumasta löytyy täältä. Kiitos kaikille osallistujille!

Tunnelmallinen Fantasy Battle kamppailusarja sai päätösosansa 12.8.2011 - 14.8.2011 Härkälinnan alueilla Hauholla. Sarjan kolmas osa toi viimeistä kertaa yhteen fantasiataistelijat yhdeksi viikonlopuksi voittamaan, häviämään, laulamaan, grillaamaan, saunomaan ja juhlimaan.

FaBa III - Viimeinen Sinetti

Järjestettiin elokuussa 12.8.- 14.8.2011

"Jäljellä on enää yksi tie ulos tästä painajaisesta"
- Suurshamani Senara

Maailmaa puhdistava enkeli Sodoma lähestyi viimeisen Valon linnoituksen Lumenorin, Valon Kaupungin, lepattavaa liekkiä. Maailman tulevaisuus ratkaistiin kuitenkin Härkälinnalla, jossa eri armeijoiden erikoisjoukot taistelivat verisesti ja selvittivät Härkälinnaan kätkettyjä muinaisuuden salaisuuksia. Demonit saivat lopulta Väkivaltiaansa Nexuksen vapautettua, mutta se oli vasta alkusoittoa, sillä mahdollisuus maailmaan muuttamiseen, Magiasotien aikaisiin jumalaisiin voimiin, lepäsi sinetöitynä syvällä Härkälinnan alla. Lopulta kaikki muinaiset osat oli löydetty, taistelut voitettu ja vain viimeinen Jumalten Koneen osa enää puuttui: Hengen vartija, geeniavaimen haltija: Suurshamaani Senara.

Mielettömien demoneiden voitettua Suurshamaani Senara oli pakotettu kytkeytymään muinaiseen koneeseen oletettavasti vapauttaen kaiken suljetun ja peittäen maailman villiin magiaan ja järjettömyyteen. Sen sijaan että hän olisi alistunut kaikkivoipaisten ja kierouttavien voimien edessä, Senara sulki koko magiajärjestelmän tuomiten vihollisensa, mutta myös itsensä sekä rakkaan Suuren Henkensä, kuolemaan. Maailman kuoren alla valtavat rattaat pysähtyivät, Magiasotien kipinä sammui ja taikuuden täyttämä aika sai loppunsa. Örkit, epäkuolleet, demonit, henget, mystiikka ja noituus vaipuivat vuosisatojen saatossa unholaan ihmisten maailmassa. Mutta syvällä pinnan alla, ihmisten sydämissä, elää ikuisesti pala pimeyttä. Odottaen.

Lisätietoa kaikista viimeiseen taisteluun osallistuneista armeijoista sotajoukot-sivulla. Eri ryhmittymien tunnelmointivideot löytyvät Youtubesta tältä kanavalta.

Uther

FaBa II - Pimeyden Sodat

Järjestettiin 30.7.-1.8.2010

" Puhdistetaan. "
- Enkeli Sodoma

Magiasotien aikainen Langennut Enkeli on herännyt ja luonnonlait seonneet: pyhistä paikoista on tullut hengenvaarallisia, kotieläimet muuttuvat raivohulluiksi, ihmisten unet sekoittuvat todellisuuteen ja pelkkä ajatus pahimmasta pelosta, saattaa oikeissa olosuhteissa luoda sen todelliseksi tähän maailmaan. Villin magian kierouttavaa, kelmeänvihreää hehkua, purkautuu kaikkialla.

Keväällä Enkeli valloitti ja kieroutti Camorran ennen niin ylpeän kaupunkivaltion, Norretiasta saadaan enää vain hämäriä uutisia ihmisiä syövistä pedoista, haltiat keskittyvät omien rajojensa puolustamiseen ja kääpiöiden salit on vyörytetty maan keskipisteestä syntyvien painajaisten toimesta. Epäkuolleiden 103. Divisioonan esikunnan lippu on ensimmäistä kertaa tuhanteen vuoteen ylittänyt Dracunovin rajan: lukemattomat sotakoneet ja metallin sekä kuolleen ihmisruhon sekasikiöt ovat matkalla kohti Camorrassa odottavaa Enkeliä ja tätä seuraavia satoja tuhansia örkkejä. Kukaan ei tiedä mitä Enkeli seuraavaksi tekee, mutta sen voimat ja armeija kasvavat päivä päivältä.

Vain Lumenorin, Valon Kaupungin, lepattava liekki enää uhmaa vääjäämättä lähestyvää pimeyden merta. Keinoa pysäyttää Enkeliä ei tiettävästi ole, mutta Uther Bernhardt liittolaisineen on päättänyt yrittää tai kuolla taistellen. Camosin ikiaikaisen tietämyksen johdattelemana, viimeisenä, epätoivoisena yrityksenä he palaavat pienellä iskujoukolla kaiken alkupisteelle: Norretian Härkälinnaan.

FaBa I - Menneisyyden Kaiku

Järjestetiin 21.8.-23.8.2009

" Jos Hengen salaisuudet menetetään, kuolemme kaikki. "
- Senara

Ensimmäisen osan jälkipelit-sivulla, mm. tuloksia, kisojen voittajia ja kuvia!

Hengen vartijoiden verenperintö heikentyi Adelan kuoleman myötä ja vain Senara oli enää jäljellä: Suuren Hengen sinetti oli murtumispisteessä. Camorran Oraakkelin löytämän Magiasotien aikaisen esineen tiedot ajautuivat epäkuolleiden Ajatarelle, joka oli käyttämässä niitä saadakseen vastauksia Suurelta Hengeltä, sekä sen voimien valjastamiseen omiin tarkoitusperiinsä.

Viime hetkellä Lumenorin Uther ja Camorran Alexandros onnistuivat pysäyttämään Hengen ilmentymisen maailmaan. Henki tuhoutui? Jotain kuului voiton riemun yli. Kenties Hengen viimeiset sanat vai heräsikö jotain muuta? Jotain mitä Henki oli koko ajan vartioinut?

Maailmaan vapautui vitsaus, jollaista ei olla nähty sitten Magiasotien: painajaiset muuttuvat jälleen todeksi. Alkavat ihmiskunnan synkimmät hetket, ajat joita tullaan kutsumaan Pimeyden Sodiksi

Roolipeliyhdistys Ryhmä Rämä ry järjesti Fantasy Battlen ensimmäisen osan 21.8.-23.8. 2009 Härkälinnan alueella, Hauholla. Kyseessä oli viikonloppu skenaariovetoista bofferitaistelua fantasiaelementein. Iltaohjelmana järjestettiin mm. peikkopalloa, saunomista, tansseja, heittokoneammuntaa, karnevaalitunnelmaa, seikkailuskenaario jne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

eXTReMe Tracker