korppi

Usein kysytyt kysymykset

Onko magiaa, henkiinheräämistä tai outoja otuksia käsityskyvyn tuolta puolen?

Kaikki on mahdollista fantasiamaailmassa. Taisteluihin suoranaisesta vaikuttavaa magiaa on vähän (tapahtumaan ei tule tulipalloja viskovia velhoja). Lähdemme siitä, että taistelut ratkeavat taistelemalla, ei epämääräisillä peliteknisillä ratkaisuilla.

En löytänyt sotajoukoissa mainintaa ninjoista, merirosvoista, maahisista, hopliiteista, gladiaattoreista, kääpiöistä, metsänpeikkoista, jne. voiko ryhmäni silti olla sellaisia?

Mielikuvitus on rajana ja pelinjohto kyllä keksii jonkinlaisen tarinan, miten joukkiosi on ajautunut juuri tiettyyn sotajoukkoon (ja kuuntelee kyllä toiveitasi). Ainoana rajoituksena varustuksen ja taustatarinan tulee sopia "perinteiseen fantasiamaailmaan". Esimerkiksi ryhmä Puuha-Petejä tai tappajarobotteja ei siis ole sallittu.

Kuinka kieli poskella tapahtuman fantasia-teemaa on tarkoitus toteuttaa?

Fantasiakliseille tullaan irvailemaan. Tarkoitus ei ole kuitenkaan pelleillä. Ryhmän teemoissa sopii irroitella, mutta yli ei kannata vetää. Maailma ja taustatarina ovat melko synkkiä tai vähintäänkin mustan huumorin siivittämiä

Olen rakentanut bofferimusketin. Sopiiko moista käyttää tapahtumassa?

Tapahtumakehys sallii kyllä tuliaseet kranaatinheittimistä musketteihin Magiasodan jäänteinä. Järkeä saa käyttää ja välineen tulee ennenkaikkea olla turvallinen. Viritykset testetaaan tapahtumassa ja mikäli ne koetaan vaarallisiksi, niitä ei saa käyttää. Foorumeilla voi asiasta keskustella järjestäjien kanssa jo ennen tapahtumaa.

Onko paikan päällä ensiapuhenkilöstöä? Entä järjestyksenvalvojia?

Ensiaputoiminnasta tapahtumassa vastaa lääkäri. Järjestyksenvalvoja löytyy. Suurimman tapaturmariskin aiheuttaa metsässä taisteleminen: nyrjähdykset yms. Metsätaisteluiden lähellä on aina ajoneuvo valmiina mahdollisia kuljetuksia varten.