korppi

Pelipaikka ja ohjelma

Ohjelma

Paikalle voi tulla perjantaina eteenpäin tunnelmoimaan, saunomaan ja grillaamaan, mutta varsinaisia skenaarioita ei perjantaina totuttuun tapaan vielä ole. Tarkempi ohjelma päivitetään myöhemmin.

Sarjan ensimmäisen ja toisen osan ohjelmalehdet tarjoavat käsitystä tapahtuman käytännön seikoista, luonnollisesti pieniä muutoksia voidaan tehdä.

Tapahtumapaikka

Tapahtumapaikkana toimii Härkälinnan alue Hauholla, lähellä Hämeenlinnaa. Taistelukäytöön on vaihtelevaa maastoa useiden satojen hehtaarien edestä, rannan vieressä 2,5 hehtaarin suuruinen niittyalue kenttätaistelupaikkana ja linna varustuksineen valloitettavaksi. Muita rakennuksia on useita, kuten viiden mökin kylä ja kota syvemmällä metsässä. Myös ranta (matala, kova hiekkapohja), keskiaikaiset kisailuvälineet, savusauna ja rantasauna ovat käytössä.

Kuvia alueesta

Ajo-ohjeet

Hauho kirkonkylästä 2,5 km valtatietä numero 12 Lahteen päin. Käänny vasemmalle tie numero 3223 (Sappee, Luopioinen) aja noin 2 km. Käänny vasemmalle viitan "Leppäniemen Hirsihuvilat" kohdalta. Aja Leppäniemen tietä noin 2 km.

Katuosoite: Leppäniementie 194, HAUHO

ajo-ohje

Kartta tapahtuma-alueesta

karttaa
Päivi Vinnin tekemä Tolkien-vaikutteinen kartta