korppi

Ilmoittaudu!

Ilmoittautuminen on sulkeutunut

Ei hätää! Tapahtumapaikalle voi edelleen saapua ja suorittaa 25 euron osallistumismaksun käteisellä. Mikäli olet ilmoittautunut, voit katsoa tietojasi täältä.

ilmosarjis

Fantasy Battle III - Viimeinen Sinetti -tapahtumaan ilmoittaudutaan yksilönä, mutta myös kavereiden ilmoittaminen (esim. koko oman ryhmän) on mahdollista, mikäli haluaa hoitaa koko porukan maksut ja tietojen kirjaamisen kerralla. Ilmokanta antaa viitenumeron, jota pyydämme käytettävän maksun suorittamisen yhteydessä. Viime vuoden käyttäjätunnukset ovat toiminnassa. Mikäli olet unohtanut salasanasi, voit antaa ilmokannalle käyttäjätunnuksesi ja se lähettää salasanasi ilmoittaamasi sähköpostiin. Toki myös uuden käyttäjätunnuksen luominen on mahdollista.

Osallistuja voi ennen maksun suorittamista tehdä helposti muutoksia annettuihin tietoihin klikkaamalla kirjautumisen jälkeen alleviivattua etunimeään tai "muokkaa" näppäintä, esimerkiksi kirjata unohtuneen ruoka-aineallergian yms.

Ilmoittautumisen yhteydessä voi värväytyä haluamaansa sotajoukkoon: lisätietoa on saatavilla sotajoukko-sivustolta.

Maksun eräpäivä on 15.7.2011, jonka jälkeen ruokailullinen osallistumismaksu nousee 3 euroa. Tämän voi vielä hoitaa aivan viime hetkeen asti 9.8.2011, jonka jälkeen ainoa vaihtoehto on marssia paikan päälle 25 euron kanssa. Yhteisruokailut eivät enää tällöin ole mahdollisia.

FaBa II:ssa alkaen on ollut käytössä raatoliina, jonka voi tilata nyt, tehdä itse tai ostaa paikan päältä. Lisätietoa täältä.

Mikäli ilmenee selittämättömiä ongelmia ja kieroutumia ilmokannassa, ota yhteyttä toni.heimala[]gmail.com. Muihin kysymyksiin vastaavat mieluusti muut järjestäjät.

Hinnasto

~ Viikonlopun osallistumismaksu ilman yhteisruokailuja 19 euroa
~ Koko paketti: osallistumismaksu ja keskiaikahenkiset ruoat (la-su) yhteensä 36 euroa
~ Osallistumismaksu paikan päällä 25 euroa käteisellä (yhteisruokailut eivät enää mahdollisia)
~ Mahtava FaBa III paita ennakkotilattuna 20 euroa (kesäkuun ajan vain 17 euroa)

FaBa III virallinen paita

Mitäpä olisi Fantasy Battle III ilman virallista paitaa? Kuin jäätelö ilman sinappia! Kesäkuun ajan ennakkotilattu paita vain 17 euroa, normaalisti 20 euroa.

kuva paidasta