Käytännön seikkoja
Ruokailut
Olet löytänyt vuoden 2009-ruokalistan. Vuoden 2010 osalta linja oli melko sama (keskiaikaishenkistä, laadukasta ruokaa). Sama teema pysyy vuonna 2011.
LauantaiAamupala
uuniohrapuuro
mehukeitto
leipää,makkaraa
kahvi/tee
Lounas
puolikkaan ruisleivän (=lautanen) päälle kasataan savusilakoita, keit. kananmuna, savulapaa, nokare voita ja juureksia eli keit.perunaa ja lanttua
Päivällinen
uunikananpoikaa
isot lohkoperunat
hunajaporkkanat
mehu, vesi
leipä ja marg.
Sunnuntai
Aamupala
kaurapuuro
maito
hiivaleipää
juustoa
salaattia
kahvi/tee
Lounas
rapeaksi paist. grillikylkeä
puolikkaat uuniperunat
kauden kasviksia
mehu, vesi
Muuta, mielellään energiapitoista naposteltavaa voi jokainen tuoda sen verran kuin katsoo tarvitsevansa. Alueella on mahdollista grillailla.